You are here

Algemeen

Bij K.SK. Heist proberen we, samen met vele vrijwilligers, te werken aan een goede en degelijke jeugdwerking waarbij we enerzijds de pure voetbalopleiding willen benadrukken en anderzijds dit alles tegelijkertijd op een plezierige en prettige manier proberen aan te leren. Onze jeugdspelers staan hierbij centraal en onze bedoeling is om hen beter te leren voetballen en voor te bereiden -ook op het mentale vlak- op een eventuele doorbraak in een eerste elftal! Daarvoor hebben we dan ook een volledig leerplan opgesteld waarbij al de facetten van voetbalopleiding aan bod komen en die op de gepaste leeftijd moeten worden aangeleerd. Wij streven er naar al onze spelers een optimale voetbalopleiding te geven waarbij we het spel, plezier en ‘fun’ niet proberen te vergeten.

K.SK. Heist jeugdacademie
Seizoen 2014-2015 heeft opnieuw veel in petto voor K.SK. Heist. Voor het 5de opeenvolgende jaar zal ons 1e elftal aantreden In 2e Nationale afdeling (Belgacom League) en onze nationale jeugd voor het 2e jaar in Elite 2. In het seizoen 2013-2014 hebben vele van onze nationale jeugdploegen een moeilijk voetbaljaar gekend: tijdens de heenronde werd heel wat leergeld betaald, maar was er wel een kentering merkbaar tijdens de terugronde.
Deze sportieve opstap naar een kwalitatief hoogstaande jeugdreeks deed het K.SK. jeugdbestuur in 2013 tegelijkertijd kiezen voor de start van een eigen Jeugdacademie die ernaar streeft om op termijn meer eigen jeugdspelers naar het eerste elftal te loodsen en op de voetbalmarkt te brengen zodat zij hun kans kunnen wagen op het hoogst, haalbare niveau.
Om dit objectief te kunnen nastreven werd gedurende het voorbije voetbaljaar gestart met de 1ste fase met oa. competentietrainingen. Tijdens seizoen 2014-2015 gaan we verder aan de uitbouw van onze jeugdacademie werken.

Objectief jeugdacademie
Spelersniveau van nationale en regionale onderbouw optimaal afstemmen op een
toekomstige carrière binnen de nationale bovenbouw door de jeugdopleiding onderbouw op
te waarderen.

Onze doelstelling
“Iedere aangesloten speler volgens zijn/haar eigen mogelijkheden op een pedagogische en
sportieve verantwoorde manier, via een hoogstaande voetbaltechnische opleiding en onder
deskundige begeleiding, de kans geven zich verder te bekwamen in zijn/haar favoriete sport.
Mede door een constructief en open beleid, willen we komen tot het scheppen van een
verbondenheid met K.SK.Heist.”

Medische screening
Binnenkort volgt hierover meer info

Samenwerkingsakkoorden:
Binnenkort volgt hierover meer info

Jeugdtrainers

Ook dit jaar staat er weer een enthousiast team trainers klaar om onze jeugdspelers te begeleiden. K.SK. Heist streeft er ook naar om zo veel mogelijk gediplomeerde trainers in te zetten zodat we onze jeugdspelers in de best mogelijke omstandigheden kunnen begeleiden, zowel op als naast het veld.