You are here

Voetbal een feest bij de G – ploeg van KSK Heist!.

Wist je dat KSK Heist ook een G – voetbalploeg op de mat brengt? G – voetbal is voetbal voor jongens en meisjes met een lichte mentale of fysieke handicap. Jong of oud, sportief of iets minder sportief, er is plaats voor iedereen in het G – voetbal! Al wat je nodig hebt is een hart voor de sport en zin om plezier te maken.

Iedere woensdag wordt er getraind op het c – terrein van KSK Heist. Op een leuke manier werk je aan je conditie en techniek met aangepaste oefeningen. En natuurlijk kan een wedstrijdje op het eind van de training niet ontbreken! Er mag al eens gegrapt en gelachen worden, tijdens de training en zeker ook erna.

We nemen ook deel aan een competitie met een tweetal wedstrijden per maand. Daarin komen we aan de aftrap onder meer tegen de G – ploegen van KV Mechelen, Lierse of Westerlo. We spelen binnen de unisportfederatie Voetbal Vlaanderen en worden ondersteund door de Multisportfederatie S-Sport // Recreas die gespecialiseerd is in sporten voor mensen met een handicap. Verder geniet onze sportwerking steun van de Provincie Antwerpen, het Gemeentebestuur van Heist-op-den-Berg, Lions Zuiderkempen en diverse andere sponors.

Ieder seizoen zijn er ook verschillende tornooien. Op het jaarlijkse kick off tornooi kom je vaak bekende profvoetballers of trainers tegen. Misschien kom je wel op TV! Nieuw dit jaar is ons eigen indoor G voetbal tornooi in januari. Zo kunnen we ook tijdens de winterstop sportief bezig blijven. In een vriendschappelijke sfeer meten we ons met 7 andere teams. Een ideaal moment om je vrienden en familie je sportieve prestaties te laten bewonderen.

Kortom : voetbal is echt een feest bij KSK Heist. Samen spelen op het veld, samen plezier beleven na de match. Op facebook nakeuvelen over de wedstrijd, genieten van het jaarlijkse kerstdiner of van de traditionele barbecue op het eind van het seizoen. Onlangs woonde de hele ploeg nog een opname van het voetbalprogramma Extra Time bij. Er valt heel wat te beleven.

Kriebelt het om ook op het veld te staan? Je mag gerust eens deelnemen aan een training of kom eens een kijkje nemen. Als je vragen hebt, helpen de coaches en spelers je met alle plezier. Iedereen is van harte welkom! De trainingen gaan iedere woensdag door van 19U30 tot 21.00 u.

Als je na een eerste kennismaking beslist om ons te vervoegen, verwelkomen we je graag als lid van KSK Heist. Het jaarlijks lidgeld bedraagt EUR 60,00.

Meer info:

KSK Heist, Sportcentrum, Lostraat 50, 2220 Heist-op-den-Berg; www.kskheist.be/gvoetbal
Voorzitter G-sportwerking : Leo Cannaerts leo@cannaerts.be 0475-443678
Contact G-voetbal : Laurens Van Genechten vglaurens@hotmail.com 0499 470403

Trainers:

David De Smet david-desmet@hotmail.be
Robert Op de Beeck, 015 75.26.36 robert.odb@telenet.be
Filip Van der Vennet, 0473 53 53 52 epi.bvba@telenet.be
Laurens Van Genechten Laurens , 0499 47.04.03 vglaurens@hotmail.com
Bart Van Parijs, 016 56.86.68 vanparys.bart@telenet.be
Jos Verbist, josverbist@telenet.be

G-ploeg op Facebook

Ondersteuning vzw Recreas
Lieve Cuypers, 0475 82.01.90 lieve.cuypers@recreas.be

Bestuur G-Voetbal
Leo Cannaerts, voorzitter, 0475 44.36.78 leo@cannaerts.be
Leo Vertommen, penningmeester, 0495 25 61 26 leo.vertommen@skynet.be
Dirk Poortmans, Secretaris K.SK Heist, 0499 39.79.06 dirk.poortmans@hotmail.com

Lions Recreas
G-Sport Provincie Antwerpen

PERSNOTA.

.

HELP G-AFDELING KSK HEIST HEEFT EEN LUXE-PROBLEEM.

De werking van de afdeling G-Voetbal loopt gesmeerd… misschien een beetje té gesmeerd. Te veel spelers om iedereen voldoende spelgelegenheid te geven, en juist iets te weinig om een tweede team op de grasmat te brengen.

Vandaar een oproep naar mogelijke kandidaten G-voetballers om ons te komen versterken. Onder de kundige en enthousiaste leiding van een 5-tal trainers komen we elke woensdagavond om half acht samen op het sportcentrum in de Lostraat, Heist-op-den-Berg, voor een leuke ontspannende sportavond.

Kom de sfeer eens proeven, of geef een seintje naar trainer Laurens Van Genechten (0499-47.04.03 of vglaurens@hotmail.com) of naar het bestuur (Leo Cannaerts 0475-44.36.78 of leo@cannaerts.be).

Namens de G-Ploeg van K. SK Heist,

Leo Cannaerts,
Voorzitter.